Nábor 11. 3. 2019

Nový trenérský tým jmenován - A - TÝM

Nový trenérský tým kralupského áčka jmenován

S velkým potěšením si vám dovolujeme oznámit, že vedení našeho Klubu velmi rychle podařilo dojednat a jmenovat nový trenérský tým kralupského áčka! Minulé dvě sezóny tuto pozici úspěšně zastával Josef Zajíc, za což mu patří upřímné a velké poděkování! Pepa našemu Klubu zásadním způsobem pomohl se stabilizací A-týmu včetně udržení týmu v krajské lize, a dále se věnoval dětským kategoriím našeho Klubu, zejména vedením tréninků, hráčským rozvojem, metodickým vedením a podporou PR aktivit Klubu atd. Na začátku března však Pepa vyslyšel další profesní výzvy a rozhodl se v pokračování své úspěšné trenérské a manažerské kariéry v jiném působišti. Každopádně Pepo děkujeme, a bylo nám potěšením, že jsi kralupský klub podpořil!

 Bylo tak třeba, a to také vzhledem k blížícímu se začátku přípravy na další sezónu, aby vedení Klubu na tuto situaci rychle reagovalo a zajistilo kvalitní realizační tým. Po několika jednáních se vedení Klubu podařilo uzavřít dohodu s výraznou a skutečně zkušenou osobností kralupského hokeje, Dušanem Sikelou, který byl jmenován hlavním trenérem týmu. Dušanovými asistenty budou Jiří Exner a Martin Hampl, také dřívější úspěšní hráči kralupského týmu.

 Mezi sportovní cíle, které vedení Klubu v rámci klubových priorit pro další hokejovou sezónu stanovilo, totiž mimo skutečné stabilizace a etablování A-týmu v krajské lize stanovilo také zahájení dalšího rozvoje A-týmu. „Do své druhé trenérské mise u kralupského A-týmu se pustím s velkou chutí a patřičně natěšený. Velmi mne potěšilo, že jsem od vedení Klubu získal důvěru a na práci kluky se velmi těším! Je to pro mne velká výzva a v týmu cítím velkou bojovnost a chuť na cestě, na kterou jsme nastoupili, dále pokračovat.“, říká Dušan Sikela. A ještě pro odlehčení dodává: „snad si v té příští sezóně nic nezlomím …“.