A-tým 13. 8. 2024

Šestice přípravných zápasů započne ve čtvrtek v Mostě! Osm hráčů zabojuje o poslední místa v sestavě

Letní příprava na novou sezónu vrcholí a už ve čtvrtek tak naše áčko čeká první konfrontace v rámci jednoho ze šesti plánovaných přípravných utkání, z nichž se čtyři odehrají v domácím prostředí na kralupském zimním stadionu. Na všechny domácí zápasy v Kralupech bude vstup umožněn zdarma!

První prověrkou formujícího se druholigového mužstva budou Mostečtí Lvi, se kterými se naši borci utkají ve čtvrtek od 18 hodin na půdě soupeře. Hned o týden později pak následuje i první domácí zápas, v němž Kralupští od 18:30 vyzvou rivala z nedalekých Řisut. Celkově odehrají Kralupští před startem nového ročníku druhé ligy těchto šest zápasů:

Čtvrtek 15. srpna od 18:00 MOST vs KRALUPY
Čtvrtek 22. srpna od 18:30 KRALUPY vs ŘISUTY
Úterý 27. srpna od 18:00 BENÁTKY vs KRALUPY
Čtvrtek 29. srpna od 18:30 KRALUPY vs ŘISUTY
Úterý 3. září od 18:15 KRALUPY vs MOST
Čtvrtek 5. září od 18:15 KRALUPY vs HRONOV

Srpnová přípravná utkání také rozhodnou o definitivní podobě druholigového kádru na novou sezónu. "Do posledních dvou přípravných zápasů už bychom chtěli jít s hotovou sestavou, se kterou naskočíme 18. září do ligy," má jasno trenér a sportovní manažer David Švagrovský. "Prostor tak v prvních zápasech přípravy dostanou hlavně ti kluci, kteří budou hrát o smlouvu a kádr budeme postupně zužovat do finální podoby."

Přípravu Kralupáci započnou v tomto složení:

BRANKÁŘI
Lukáš Sochůrek
Michal Kalista
David Němec

OBRÁNCI
Martin David (C)
Josef Zajíc
Kryštof Kapoun
Jan Zedek
Dominik Němeček
Jakub Kučera
Adolf Straka
Martin Lokajíček
Adam Hušek

ÚTOČNÍCI
Václav Zídek
Vojtěch Šilhavý
Tomáš Soukup
David Bradáček
Ondřej Hampl
Štěpán Binko
Jiří Uhlík
Jakub Sklenář
Dominik Arnošt
Josef Broš
Jonáš Marek
Kryštof Hrala
Tadeáš Pejchal
Kryštof Pejchal
Jonáš Jobánek

Vstupné na čtveřici přípravných zápasů v Kralupech bude zdarma, tak se v horkých letních dnech určitě neváhejte přijít zchladit k ledové ploše a povzbudit kluky před ostrým startem druhé ligy. Těšíme se na vás!