Mládež 19. 8. 2024

Hlásíme se z Milevska!

​Po letní přestávce vyplněné individuální přípravou se již do plného tréninku v rámci předzávodního období pustily kategorie mládeže.

Klub letos zorganizoval dva turnusy soustředění. Po loňské výborné zkušenosti jsme se opět vrátili do Milevska, jehož sportovní areál má již od začátku srpna v provozu ledovou plochu, disponuje sportovišti pro suchou přípravu, a navíc také ubytovací kapacitou a možností stravování. Již 4. srpna vyrazili do Milevska dorostenci a junioři. V dalším je pak nahradili mladší a starší žáci spolu s 9. třídou. Aby ani v tomto týdnu nezůstaly dorost a juniorka na “suchu”, využily možnosti dojíždění do Roudnice nad Labem.

Oběma turnusy v Milevsku prošla téměř stovka mladých kralupských hokejistů. Intenzivní příprava, v podobě dvou hodin na ledě denně, doplněná tréninky na suchu a zakončená pátečním přátelským utkáním s místními týmy, bude vkladem do celé sezóny. Nově utvořené týmy také mohly utužit svůj kolektiv společným pobytem mimo domácí prostředí.
V týdnu od 19. srpna se již dočkáme domácího ledu. Pro kategorie 3. a 4. třídy je v plánu na poslední srpnový týden příměstský kemp, a nejmladším z 1. a 2. třídy je pak vyhrazen poslední prázdninový víkend.