Preview 11. 10. 2024

Z HOKEJE NA FLORBAL: V sobotu večer na Hronov, v neděli zdarma na divizní florbal!

Kralupy čeká nabitý sportovní víkend! Po dopoledním fotbale na stadionu v Olších bude večer naše áčko hájit domácí neporazitelnost proti rozjetému Hronovu, který bude v Lobečku útočit na čtvrtou výhru v řadě! V rámci akce 'Z hokeje na florbal' budou navíc návštěvníci sobotního hokejového zápasu moci zdarma navštívit nedělní divizní florbalový zápas Kralupy Wolves proti kadaňským Katům, který se odehraje od 18 hodin v kralupské sportovní hale.

Zpět ale k našemu sobotnímu soupeři, proti němuž udržet náš zimní stadion nadále nedobytý nebude vůbec jednoduché. Do Kralup má namířeno slušně rozjetý Hronov, který s přelomem měsíce naprosto změnil tvář. Zatímco v září sbíral jednu porážku za druhou a první měsíc sezóny zakončil s nulovým bodovým ziskem a děsivým skóre 7:18, v říjnu nejenže zatím netratil jediný bod, ale drží za tři odehraná říjnová kola velice slušné skóre 10:2. Naposledy uzmul 3 body chebskému Stadionu výhrou s fotbalovým výsledkem 1:0. V Kralupech tak bude útočit na čtvrtou výhru v řadě, což se jim povedlo naposledy před třemi lety.

KOHO SLEDOVAT

Ústřední postavou celé rozepsané hronovské říjnové pohádky je brankář Tomáš Sajdl. Toho kralupští fanoušci jistě vzpomenou ze startu loňské nadstavby, kdy naskočil s vydrou na prsou do čtyř utkání, během nichž ochutnal jediné vítězství po prodloužení proti Řisutům. Ve zbylých zápasech se svezl na lednové nepohodě celého týmu a připsal si tři prohry, z toho i 1:3 proti svému současnému chlebodárci z Hronova. Ani v dresu Wikova však letošní sezónu nezačal zcela úspěšně. Hned v prvním kole inkasoval 5 gólů ve Vrchlabí a již ve 34. minutě byl střídán. V září pak odchytal ještě domácí zápas proti Benátkám, načež dostal zápas pauzu. A možná to bylo to, co potřeboval. Do prvního říjnového utkání proti Mostu naskočil s čistou hlavou a přestože inkasoval již ve 3. minutě, nedovolil Růžičkovým svěřencům více než dvě branky a oslavil svou první výhru sezóny, která mu velice zachutnala. Hned v dalším zápase totiž zcela vynuloval ústecký Slovan a to ještě na jeho vlastním ledě, a aby toho nebylo málo, tak čisté konto vychytal i v následném domácím zápase s Chebem. Pokud tedy do zápasu v Kralupech nastoupí, započne ho Sajdl se 133 minut a 49 sekund trvající neprůstřelností.

V lídra kralupského týmu roste devětadvacetiletý útočník Jiří Uhlík. Bojovník, který nevypustí jediné střídání, se již od startu letní přípravy výrazně zapisuje i do bodové listiny a po šesti odehraných kolech má na kontě již 5 bodů za 3 góly a 2 asistence. Drží se tak na dělené první pozici s Ondrou Hamplem jak v tabulce střelců, tak i v celém kralupském bodování. Právě Hronov ale patří k soupeřům, proti kterým se Jirkovi Uhlíkovi ještě nikdy v kariéře skórovat nepodařilo. Prolomí Jirka v sobotu protihronovskou smůlu a stane se katem Sajdlovy neprůstřelnosti?

AKTUÁLNÍ TABULKA

Těžká sobotní bitva s na vítězné vlně do Kralup mířícím Hronovem započne v 18 hodin přesného kralupského času. Pokud budete chtít využít volného vstupu na nedělní zápas florbalové divize Kralupy Wolves vs Kati Kadaň konající se od 18 hodin v kralupské sportovní hale (V Luhu 1089), dobře si uschovejte vstupenku, kterou na pokladně vyměníte za vstupenku od florbalových Vlků. Akce se vztahuje i na majitele permanentních vstupenek.

Více informací k samotnému utkání najdete na www.kralupywolves.cz

Oba týmy budou o víkendu útočit na pátou výhru sezóny, tak si to rozhodně nenechte ujít a buďte u toho s námi! Společně za Kralupy!