Zápasy 13. 10. 2024

Kralupská pevnost nadále nedobyta! Výhru 4:1 nad Hronovem řídil tříbodový Dominik Arnošt

Těžký úkol čekal v rámci 7. ligového kola naše áčko, do Kralup dorazili hosté z Hronova, kteří více než dva zápasy neinkasovali jedinou branku. Kralupský trenérský tým však své svěřence velice dobře připravil a i přes rychle inkasovanou branku naši bojovníci velice rychle převzali otěže zápasu, načež čtyřmi góly připravili hronovský Wikov o všechny body. Výhru řídil třemi body Dominik Arnošt, který byl na ledě u všech čtyř vstřelených branek. Premiérový gól sezóny vsítil útočník David Bradáček.

II.Liga ČR - 7. kolo so 12. 10. 2024 18:00

HK KRALUPY

vs

HC WIKOV HRONOV

4:1 (1:1, 1:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 12:19 Arnošt (David; 4/5), 21:58 Arnošt (Jobánek, Němeček; 5/4), 53:33 Jobánek (Sklenář, Hušek; 5/5), 57:28 Bradáček (Arnošt, Zajíc; 5/5) – 01:01 Křehlík (Vašíček; 5/5). Rozhodčí: Valda – Sýkora, Hošťálek. Diváci: 368. Vyloučení: 9:8. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Střely na branku: 4:1. Průběh utkání: 0:1, 4:1.

Kalista – Zajíc, David, Hušek, Tůma, Němeček, Kučera, Lokajíček – Bradáček, Šilhavý, Arnošt, Broš, Sklenář, Hrala, Jobánek, Binko, Hampl, Uhlík, Marek, Soukup.

Sajdl – Exner, Táborský, Kopecký, Pavelka , Vašíček, Voňka – Hájek, Plíšek, Šedivý, Kozlovs, M. Beneš, M. Beneš, Rozlílek, Křehlík, Vaňkovský.

Kralupy sobotní utkání s Hronovem nezačaly nejlépe. Po pouhé jedné odehrané minutě totiž vyslal obránce Jiří Vašíček do brejku třiadvacetiletého forvarda Tomáše Křehlíka, který se tváří v tvář Michalu Kalistovi nemýlil a hned z první střely otevřel skóre utkání.

To bylo ovšem z hronovské strany po zbytek zápasu vše. Kormidla se hned vzápětí ujali Kralupští, kteří už soupeře po zbytek zápasu k ničemu vážnějšímu nepustili. Zazářila především formace kolem Dominika Arnošta, který si sobotní zápas tak trochu přivlastnil.

Čtyřiadvacetiletý útočník se nejprve ve 13. minutě postaral o srovnání skóre, když se ve vlastním oslabení sám v obranném pásmu chopil kotouče a v situaci dva na jednoho zavěsil pod víko brankáře Tomáše Sajdla.

I druhá kralupská branka padla za nerovnovážného stavu na ledě a opět měla stejného majitele. Tentokrát se Arnošt prosadil v přesilové hře ze své kanceláře před brankovištěm, kde dorazil odražený kotouč po dělovce Dominika Němečka od modré.

V 54. minutě se pak prosadili Arnoštovi kolegové z útoku, když puk získal ve středním pásmu zkušený útočník Jakub Sklenář a vymazlenou žabičkou poslal v přečíslení dvou na jednoho nabídku Jonáši Jobánkovi, pro kterého nebylo trefit odkrytou klec bezmocného Sajdla žádným problémem. Pro jednadvacetiletého Jobánka se jednalo o druhou druholigovou trefu kariéry.

Gól jistoty pak přidal premiérovou trefou sezóny David Bradáček, který v dalším přečíslení využil nabídku Dominika Arnošta a vystřelením Sajdlovy lahve z brány zpečetil skóre na konečných 4:1.

Kralupy tak proti Hronovu vybojovaly další domácí tříbodové vítězství a zapsali už 6. zápas v řadě, kdy dokázaly bodovat, čímž se v tabulce posunuly na 4. místo s tříbodovou ztrátou na vedoucí Příbram.